DE VÂNZARE Vilă, Tirane, Tirane, Albania, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

DE VÂNZARE - Cod. 43807

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 778 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Proiectul oferă o oportunitate exclusivă de a investi într-un complex rezidențial de înaltă calitate. Pe o suprafață vastă de 21.800 m² se construiesc 28 de case moderne, proiectate după cele mai înalte standarde de calitate și confort. Fiecare casă are o suprafață de locuit de 48 m² și se află pe propriul teren de aproximativ 400 m² (suprafața totală per proprietate este de aproximativ 778 m²). În plus, rezidenții beneficiază de zone comune care includ, printre altele, o piscină, o zonă de grătar și terase panoramice.

Casele sunt construite din materiale durabile, rezistente la intemperii, cum ar fi aluminiu de calitate aeronautică și bambus și sunt complet mobilate. Interiorul este realizat din materiale de înaltă calitate precum marmură neagră și piatră albă. Clădirile sunt, de asemenea, echipate cu sisteme de control inteligente care includ sisteme automate de intrare, controlul iluminatului și aer condiționat. Datorită izolației îmbunătățite și sistemelor de eficiență energetică, costurile de operare sunt scăzute, iar eficiența energetică este ridicată.

Pretul casei este de 200.000 euro. Există reduceri atractive când cumpărați mai multe case: reducere de 5% când cumpărați 4 case, reducere de 10% când cumpărați 8 case, reducere de 15% când cumpărați 16 case și reducere de 20% când cumpărați toate cele 28 de case. Proiectul Ohri View se adresează cumpărătorilor internaționali care caută o oportunitate de investiție într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei și oferă suport juridic complet pentru a face achiziția. Proiectul este programat să fie finalizat în primăvara-vara anului 2025.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB