DE VÂNZARE Garsonieră, Orikum, Vlorë, Albania, orikum

DE VÂNZARE - Cod. 28970

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 49 m²
  • Camere: 1+1
  • Podea: 1

BINE ATI VENIT !!!
 
PREȚUL £ 25500 LA NEGOCIERI
 
De vanzare apartament in Albania Freehold, cu balcoane și vedere la golf și banda Karaburun. Un apartament complet mobilat, clădirea securizată poarta de intrare, piscina privată și parcare subterană. Construit în 2009, am fost primul si singurul proprietar. 1 dormitor plus living cu bucatarie deschisa si sala de mese, baie, balcon. Apartamentul poate găzdui 4 persoane plus pat suplimentar pașnic. Bucataria este complet echipata: aragaz electric, cuptor cu gaz, toaster, ceainic electric, gratar la masina de spalat, aspirator, fier, vase de farfurii, etc, patut pentru copil, lavă din scaune. Apartamentul este cu aer condiționat de două independente de companie cu pompă de căldură cu Heier funcția de încălzire. ferestre duble cu jaluzele, usi glisante, armat ușa din față. NICIODATĂ apartament nu a fost închiriat, este încă AS NEW '. A fost folosit doar de mine atât de bine îngrijit.
Locul ăsta este cel mai bun loc pentru a achiziționa în Orikum. Simțiți-vă liber pentru a viziona și mai multe detalii despre. Nu recomand achiziționarea de bunuri imobile de către agențiile albaneze ne sună și vei afla de ce !!!
În Orikum veți găsi tot ce ai nevoie pentru viața de zi cu zi: baruri, magazine, banci, cafenele, oficiu postal, scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, medic, farmacie, statie de gaz, etc .. Orikum 3 km de port -najtansza pe Adriatica !!! Przelecz Logar și 15 km National Park, Plaza 800,

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB